Карло Анчелоти многократно е свързван с Бразилия след напускането на предишния

...
Карло Анчелоти многократно е свързван с Бразилия след напускането на предишния
Коментари Харесай

От Бразилия признаха за интереса си към Анчелоти

Карло Анчелоти неведнъж е свързван с Бразилия след напускането на предходния треньор Тите след международното състезание в Катар предходната година. Въпреки че Реал Мадрид и Анчелоти отхвърлиха през февруари, че е имало контакт с южноамериканската нация, бразилските звезди Родриго и Едерсон намекнаха, че в тази история има освен това. Президентът на Бразилската футболна федерация Едналдо Родригес наруши мълчанието си по отношение на търсенето на нов управител от страна на " селесао "  и сподели, че ще се радват да привлекат уважавана фигура като Анчелоти.

" Карло Анчелоти е единомислещо почитан измежду играчите. Не единствено Роналдо Назарио или Винисиус младши, само че всички, които са играли за него. Наистина му се удивлявам за неговата почтеност в метода, по който работи и какъв брой непрекъсната е работата му. Той няма потребност от показване. Той в действителност е топ треньор, който има няколко достижения и се надяваме, че може да има още повече ", показа Родригес.

" Анчелоти е любим освен на играчите, само че наподобява и на почитателите. Където и да отида в Бразилия, на всеки стадион, той е първото име, за което последователите ме питат. Те приказват за него по доста гальовен метод, като самопризнание за примерната работа, която е приключил в кариерата си. Нека имаме религия в Бог, да изчакаме подобаващия миг и ще забележим дали ще успеем да го създадем, до момента в който търсим новия треньор на бразилския народен тим ", добави той.

" Ние ще бъдем доста етични в нашия метод и ще съблюдаваме договорите, които са в действие. Също по този начин мощно почитаме работата, която се прави от всеки треньор и неговия клуб, с цел да стигнем до там и да създадем какъвто и да е метод, това би било липса на почитание към президента на въпросните клубове. Ето за какво имаме търпението да чакаме за подобаващия миг, с цел да можем да проведем тези диалози. Все още нищо не е дефинирано, с цел да се каже името на идващия треньор сигурно, само че е в тази линия, разбирате ли? Имаме потребност от треньор, който има уважението на играчите и удивление ", приключи Родригес.

Анчелоти има контракт с Мадрид до лятото на 2024 година, само че е под възходящ напън, защото тимът му изостава с 12 точки от водача в Ла Лига Барселона. Родригес отхвърли, че от бразилската федерация към този момент са почнали договаряния с италианеца, настоявайки, че би трябвало да се оправят със обстановката с почитание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР